BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Παραγωγή καπνού υψηλής ποιότητας με λιπάστατα Patentkali

Το λίπασμα Patentkali, περιέχει Κάλιο, Μαγνήσιο και Θείο, σε ιδανικές αναλογίες μεταξύ τους, αλλά και στην κατάλληλη μορφή ώστε τα στοιχεία αυτά να είναι άμεσα διαθέσιμα στα φυτά, προσφέροντας σωστή λίπανση στον καπνό με οικονομία κόστους

Παραγωγή καπνού υψηλής ποιότητας με λιπάστατα Patentkali

57
0

H σωστή λίπανση, είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχία κάθε καλλιέργειας. Είναι επίσης γενικά παραδεκτό, ότι τα θρεπτικά στοιχεία Κάλιο, Μαγνήσιο και Θείο είναι απαραίτητα και αναγκαία για την θρέψη του καπνού και επομένως συμβάλλουν αποφασιστικά στην παραγωγή προιόντος υψηλής ποιότητας και κατά συνέπεια στην αυξημένη κερδοφορία της καπνοκαλλιέργειας.

Με το Κάλιο επιτυγχάνουμε παραγωγή υψηλής ποιότητας γιατί

  • Αυξάνει την καυσιμότητα
  • Βελτιώνει λεπτότητα και στιλπνότητα
  • Επιτυγχάνει μεγαλύτερη ελαστικότητα και υγροσκοπικότητα

Το Μαγνήσιο είναι κύριο συστατικό της χλωροφύλλης και έλλειψή του προκαλεί εικόνα ψευδούς ωρίμανσης ενώ το ξηρό προιόν στερείται στιλπνότητας και ελαστικότητας είναι λεπτό και χαρτώδες, έχει κακή καυσιμότητα και δυσάρεστη γεύση καπνίσματος.

Το λίπασμα Patentkali, που περιέχει τα παραπάνω στοιχεία, σε ιδανικές αναλογίες μεταξύ τους, αλλά και στην κατάλληλη μορφή ώστε τα στοιχεία αυτά να είναι άμεσα διαθέσιμα στα φυτά, είναι ένα μοναδικό προϊόν, που προσφέρει σωστή λίπανση με οικονομία κόστους.

Το Πατεντκάλι περίεχει τα θρεπτικά συστατικά Κάλιο και Μαγνήσιο σε θειική μορφή και δεν περιέχει χλώριο που είναι επιβλαβές για την ποιότητα του καπνού.

Εφαρμογές –Δοσολογίες

Το patentkali μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην βασική αλλά και στην επιφανειακή λίπανση σε οποιαδήποτε εποχή. Η αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη εφαρμογή του Patentkali στην καλλιέργεια των καπνών, συνίσταται σε 20-40 κιλά προϊόντος ανά στρέμμα  στη βασική λίπανση και 20-30 κιλά αργότερα στο πρώτο σκάλισμα, εφαρμογή που επιτυγχάνει αύξηση της αναμενόμενης παραγωγής, αλλά και αισθητή βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος.

Το Patentkali , είναι λίπασμα προηγμένης  τεχνολογίας και προδιαγραφών του γνωστού οίκου K+S KALI GmbH.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία