• Διεθνής
  Παραγωγός Καλίου

  Η K+S KALI GmbH είναι μια
  γερμανική εταιρεία με μακρά
  παράδοση στην εξόρυξη καλίου
  και μια από τις διεθνώς
  κορυφαίες παραγωγούς καλίου.

  Διεθνής
  Παραγωγός Καλίου

 • Η δέσμευσή μας για
  Καθαρό Περιβάλλον

  Χρησιμοποιούμε στις εγκαταστάσεις
  μας, τελευταίας τεχνολογίας διύλισης και
  μετατρέπουμε τα ακατέργαστα
  εξορύξιμα άλατα σε προϊόντα
  υψηλής ποιότητας προς όφελος
  των ανθρώπων, των ζώων και
  των φυτών.

  Η δέσμευσή μας για
  Καθαρό Περιβάλλον

 • Ιδανικές λύσεις
  στον εφοδιασμό

  Με πλοία ή τρένα – παραδίδουμε
  τα προϊόντα μας στην ώρα
  τους και με φροντίδα για το
  περιβάλλον, στους πελάτες
  μας σε όλο τον κόσμο.

  Ιδανικές λύσεις
  στον εφοδιασμό

 • Γνωρίστε την
  K+S KALI μέσω
  του YouTube

  Ανακαλύψτε μέσα από μια
  σειρά βίντεο που εξηγούν τον
  τρόπο δουλειάς μας κάτω
  από την γη!

  ›› περισσότερα

  Γνωρίστε την
  K+S KALI μέσω
  του YouTube

 

Communities

Η K+S με έδρα στο Kassel, κάνει εξόρυξη ακατέργαστων αλάτων που περιέχουν κάλιο, μαγνήσιο και θείο από έξι ορυχεία της στη Γερμανία. Αυτά χρησιμοποιούνται για να παράγουν ένα ευρύ φάσμα ειδικών λιπασμάτων και επίσης προϊόντα υψηλής καθαρότητας για πολλές διαφορετικές τεχνικές, βιομηχανικές και φαρμακευτικές χρήσεις. Η K+S KALI GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές στον κόσμο προϊόντων καλίου και μαγνησίου. Η εταιρεία ανήκει στο Όμιλο της K+S και απασχολεί περίπου 8.000 εργαζόμενους.

Κάλιο και Μαγνήσιο –Τα Άλατα για τη Ζωή

Χωρίς τα ορυκτά καλίου και μαγνησίου, η ζωή σε αυτόν τον πλανήτη δεν θα ήταν δυνατή. Η K+S εξορύσσει αυτά τα πολύτιμα άλατα από μεγάλα βάθη (εναποθέσεις κοιτασμάτων) και τα μετατρέπει σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων:

Μοναδικά κοιτάσματα για προϊόντα υψηλής ποιότητας

Με μια ιστορία πάνω από 125 χρόνια, η K+S έχει περισσότερη εμπειρία από όλους τους ανταγωνιστές της, όταν πρόκειται για την εξόρυξη και την επεξεργασία αλάτων -καλίου. Τα μοναδικά κοιτάσματα, τα οποία επιπλέον του καλίου (sylvinite και carnallite) περιέχουν επίσης ενώσεις μαγνησίου όπως κιζερίτη, παρέχουν πολύτιμες φυσικές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 9001 ff, και τα άλατα υψηλής καθαρότητας για προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης και διατροφής επιπροσθέτως έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες αρχές και τους διεθνείς οργανισμούς, σύμφωνα με τα GMP πρότυπα. Ως εκ τούτου, εμείς εγγυόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας - "Γερμανικής Παραγωγής".

Σχετικά με την K+S

Η K+S θεωρεί ότι είναι μια εταιρία προσανατολισμένη στον πελάτη, η οποία διαθέτει ορυκτά για τα τμήματα των Agriculture, Industry, Consumers, and Communities και έχει στόχο να αυξήσει το EBITDA σε € 3 δισ. το 2030. Περισσότεροι από 14.000 εργαζόμενοι προσπαθούν για να δίνουν τα εφόδια στους αγρότες για να παρέχουν τροφή στον κόσμο, παρέχουν λύσεις που κρατούν τις βιομηχανίες σε εξέλιξη, βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των καταναλωτών και παρέχουν ασφάλεια το χειμώνα. Ανταπεξερχόμαστε συνεχώς στην αυξανόμενη ζήτηση για ορυκτά προϊόντα από παραγωγικούς χώρους στην Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων. Προσπαθούμε για τη βιωσιμότητα, διότι είμαστε βαθιά αφοσιωμένοι στις ευθύνες μας έναντι των ανθρώπων, του περιβάλλοντος, των κοινωνίας και της οικονομίας των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Μάθετε περισσότερα για την K+S στο www.kpluss.com.

Επιλέξτε μια ιστοσελίδα

Η K+S Minerals and Agriculture παγκοσμίως