• AZ EPSO
  TERMÉKEK –
  LEVÉLTRÁGYÁZÁS
  SIKERESEN

  Magnézium és kén
  a minőség növeléséhez
  – vízoldható levéltrágyák
  minden igényre.

  ›› bővebben

  AZ EPSO
  TERMÉKEK –
  LEVÉLTRÁGYÁZÁS
  SIKERESEN

 • ESTA® KIESERIT –
  TURBÓ FOKOZATRA
  KAPCSOL

  Most a legfontosabb
  információkat – praktikus,
  egyetlen szempillantással
  áttekinthető.

  ›› bővebben

  ESTA® KIESERIT –
  TURBÓ FOKOZATRA
  KAPCSOL

 • Tápanyag hiánytünetek
  gyors és megbízható
  meghatározása:
  KALI-TOOLBOX
  alkalmazással

  ›› bővebben

  Tápanyag hiánytünetek
  gyors és megbízható
  meghatározása:
  KALI-TOOLBOX
  alkalmazással

 • Online
  előadás

  Hasznos
  tudnivalók,
  kiemelt témák.

  ›› bővebben

  Online
  előadás

 

Agriculture

Aktuális

Az összes újdonság megjelenítése

 

A mezőgazdaságért

A kiegyensúlyozott trágyázás módszere napjainkban egyre fontosabbá válik. Azért, hogy magas terméseket és egyidejűleg minőségi végterméket állítsunk elő, számos makro és mikro tápelem megfelelő mennyiségének és megfelelő időben történő biztosítására van szüksége a növényeknek. A K+S Minerals and Agriculture GmbH magas minőségű termékeit kínálja, melyek káliumot (K), magnéziumot (Mg), ként, (S), bórt (B), mangánt (Mn) és cinket (Zn) tartalmaznak a növények által azonnal felvehető formában és a növény számára kedvező összetételben. A 60er Kali (kálisó) a legkeresettebb termékünk. Ez az univerzális monoműtrágya főként a főbb szántóföldi növények trágyázására használatos, legtöbbször kalászosokban és kukoricában alkalmazzák. Ásványi trágya különlegességeink az előbb említett növényeken túlmenően azoknál a növényeknél használatos, amelyeknek magasabb a kálium-, magnézium- vagy kénigényük, pl. napraforgó, repce, burgonya. A KALISOP, Patentkali, ESTA Kieserit és EPSO Top elsősorban a kloridérzékeny növényeknél használatosak, pl. burgonya, szőlő és zöldségkultúrák.

Az EPSO Top, SOLUMOP és soluSOP tápoldatozásra is használhatóak, melynek egyre nő a jelentősége.

Mivel a növények tápelem igénye eltér, a K+S Minerals and Agriculture szaktanácsadói felkészült szakemberekből áll, hogy segítsen Önt nélkülözhetetlen információkkal ellátni növényeinek optimális tápanyaggal történő ellátása érdekében.

» Tudjon meg többet értékes növényi tápanyagaink mezőgazdasági felhasználásáról angolul is.

 

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

 

 

Ásványi trágyáink adatlapjai

A technikai adatlapokban a K+S Minerals and Agriculture ásványi trágyáinak tipikus értékei, valamint fizikai paraméterei találhatók. Ezek az adatlapok továbbá értékes útmutatással szolgálnak a felhasználás és a tárolás módjáról, valamint tartalmazzák a vonatkozó törvényi előírásokat és tanúsítványokat is.

A biztonságtechnikai adatlapokat a mindenkori európai közösségi irányelveknek való megfelelés jegyében készítjük. A K+S Minerals and Agriculture ásványi trágyáinak biztonságos kezelése érdekében ezeket a dokumentumokat több nyelven is rendelkezésre bocsátjuk.

A deklarációs adatlapokat lehet a tárolórekeszek jelölésére, árukísérő okmányként és a big-bag zsákos kiszerelés felcímkézésére használni. Ezek az adatlapok az Európai Unió valamennyi hivatalos nyelvén rendelkezésre állnak.

Válassza ki egészen egyszerűen a menüből az Ön által kívánt terméket és nyelvet. A megfelelő adatlap PDF-formátumban tölthető le. Amennyiben valamelyik terméket nem találja a felsorolásban, kérje a kívánt termék-adatlapot email útján zsom.eszter@t-online.hu címén.

» Ásványi trágyáink adatlapjai (angolul)

» Ásványi trágyákról részletesen (angolul)

Kérjük válasszon weboldalt

A K+S Minerals and Agriculture világszerte